Toplotne črpalke in solarni nadstreški

Facebook Facebook
LinkedIn LinkedIn

Toplotne črpalke

Hkrati s sončnimi elektrarnami vgrajujemo tudi toplotne črpalke kakovostnih blagovnih znamk (Mitsubishi, Toshiba, Daikin,…) z izredno tihim in ekonomičnim delovanjem. Te so v kombinaciji z mikro sončnimi elektrarnami najboljša rešitev za skoraj samozadostnost hiše oz. gospodinjstva. V primeru vgradnje TČ ste upravičeni do nepovratnih sredstev v višini do 2.500€ (do 40% investicije), če boste staro kurilno napravo na fosilna goriva demontirali in odpeljali stran, če pa boste še naprej imeli staro kurilno napravo, pa ste upravičeni do 1.000€ (do 20% investicije) nepovratnih sredstev.


Solarni nadstreški

Solarni nadstreški za vozila nudijo elegantno in sodobno rešitev ureditve parkirnih mest za vozila različnih velikosti (od osebnih do kombi vozil).

Streha nadstreška je pokrita s fotovoltaičnimi moduli, ki proizvajajo električno energijo, jo shranijo v baterijo vgrajeno pod nadstrešek (opcija) ali oddajajo v neposredno v elektroenergetsko omrežje.

V kombinaciji z električno polnilnico za vozila različnih moči in tipov omogočajo tudi polnjenje električnih vozil z električno energijo. Predstavljajo tehnično dovršeno in vizuelno privlačno rešitev za vzpostavitev samooskrbe z električno energijo (Net metering), tudi kjer ni prostora za postavitev klasične fotovoltaične elektrarne na stanovanjskih ali poslovnih objektih.

Kontaktirajte nas

JB ENERGIJA, obnovljivi viri energije in storitve, d.o.o.

Kobile 2, 8273 Leskovec pri Krškem
+386 41 560 005
Spremljajte nas

Kontaktni obrazec

Google Maps Generator by embedgooglemap.net
Toplotne črpalke in nadstreški - JB Energija
JB Logo